Puoluekokous la. 7.10.

Ensimmäinen vuosikokous pidetään Helsingin Malminkartanolla 7.10. kello 13 – 16. Kello 13 aloitetamme vapaamuotoisella keskustelulla loppuvuoden kampanjoinnista ja varsinainen kokous alkaa klo 14. Jäsenet ovat saaneet kutsun sähköposteihinsa.

Puolueen jäsenet voivat pyytää kutsua kokoukseen puoluetoiminnasta kiinnostuneille tuttavilleen lähettämällä sähköpostia os. info@hamppupuolue.net viimeistään 4.10.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, sekä pyritään täydentämään puoluehallitusta uusilla jäsenillä loppukaudeksi (v. 2024 sääntömääräiseen puoluekokoukseen saakka). Puoluehallituksen jäseniltä odotetaan osallistumista päätöksenteon lisäksi puolueen käytännön toiminnan ylläpitämiseen kantamalla vastuuta hänelle sopivasta vastuualueesta.

Haemme etenkin puoluesihteerin sekä rahastonhoitajan tehtävistä kiinnostuneita, mutta tervetulleita ovat myös muut tiettyjä tehtäväalueita hallitsevat tai niiden hallitsemisen oppimisesta kiinnostuneita tahoja. Hallituksen jäsenten tulee olla puolueen varsinaisia jäseniä. Hallituksen varajäsenyydet ovat jäsenten henkilökohtaisia, ja niitä voidaan nimittää myös muulloin kuin puoluekokouksissa.

Tervetuloa mukaan rakentamaan!

Kommentoi