Tietosuojaseloste

1. Rekisterin ylläpitäjä

Rekisteriä ylläpitää Hamppupuolue (ry/rp), yhteystiedot verkkosivun lopussa.

2. Tietojen käsittelyn tarkoitus

Verkkosivusto käyttää evästeitä ja rekistereitä, joiden tarkoitus on:

  • Täyttää kirjautumiselle välttämätön toiminnallisuus.
  • Kerätä anonyymiä dataa sivuston parantamiseksi.

3. Mitä tietoja kerätään

Verkkosivusto kerää anonyymiä dataa sitä lukevista selaimista, sekä käyttäjän antamaa ja häneen yhdistettävissä olevaa dataa lomakkeilla.

3.1. Anonyymi tiedonkeruu

Verkkosivu kerää selaimesta seuraavat tiedot:

  • Selaimen nimi ja versio.
  • Selaimen sijainti kunnan tarkkuudella.
  • Laitteen tyyppi.

Selaimen käyttöön liittyen kerätään klikkaukset, viipymiset ja poistumiset sivustolla.

3.2. Jäsenhakemus ja -sisältö

Täyttämällä verkkosivulla olevan lomakkeen hyväksyt henkilötietojen välittämisen sähköpostitse sekä käsittelyn yhdistyksen/puolueen hallituksen toimesta lomakkeessa ilmoitettua tarkoitusta varten.

Hyväksytty jäsen saa henkilökohtaiset verkkotunnukset hamppupuolue.net -verkkosivustolle. Tunnuksen ja salasanan lisäksi järjestelmään tallentuu nimi kokonaisuudessaan sekä sähköpostiosoite. Tunnuksilla on pääsy vain jäsenille tarkoitettuun sisältöön sekä puolueen keskustelupalstalle.

Jotkin sivuston käyttämät evästeet ovat toiminnallisesti välttämättömiä kirjautumiselle, osa parantaa käyttökokemusta. Nämä tiedot voidaan perustelluista syistä yhdistää anonyymiin dataan.

3.3. Jäsenrekisteri

Hakemalla puolueen jäseneksi hyväksyt antamiesi tietojen tallentamisen puolueen jäsenrekisteriin yhdessä ajankohtaisten jäsenmaksutietojen kanssa. Rekisterin tietoja käytetään suoraan jäsenviestintään, sekä yhdistyksen/puolueen sääntöjenmukaisten velvollisuuksien hoitamiseen.

Tietoja säilytetään rekisterissä enintään kaksi ja puoli vuotta viimeisimmästä merkinnästä.

4. Tietojen tarkastaminen ja poistaminen

Henkilö voi pyytää tarkastettavaksi tai poistettavaksi häneen yhdistettävissä olevat tiedot olemalla yhteydessä rekisterinpitäjään sähköpostitse osoitteeseen info@hamppupuolue.net

5. Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä Euroopan unionin tai talousalueen ulkopuolelle.

6. Rekisterin suojaus

Rekisteritietoja ei säilytetä muussa kuin sähköisessä muodossa. Verkon yli siirrettäessä tiedot suojataan SSL- tai SSH-tekniikalla. Rekisterin palvelinlaitteistoa ylläpidetään hyvän ylläpitotavan mukaisesti.

Rekisterin käyttö on ohjeistettu.

Pääsy rekisteritietoja sisältävään tietokantaan on rajoitettu sekä verkkotekniikan että henkilökohtaisten käyttäjätunnusten ja salasanojen avulla.

Rekisterin ylläpito ja käyttöoikeus on Hamppupuolueen nimenkirjoittajilla tai erikseen tehtävään valituilla luottamushenkilöillä.