Kannattaminen – helppoa kuin heinän teko!

Kokeile itse ja tee heti puolueen kannatusilmoitus Puoluerekisteri.fi -palvelussa klikkaamalla tästä tai yllä olevaa nappia.

Se kun ei maksa mitään, ei velvoita mihinkään ja onnistuu alle minuutissa, aivan yhtä helposti kuin kansalaisaloitteen kannattaminen. Riittää että olet täyttänyt 18 vuotta ja olet äänioikeutettu Suomessa.

Rekisteröity puolue tuo

  • Kannabis- ja kieltolakikysymykset mukaan kaikkiin tuleviin vaalikeskusteluihin.
  • Lääkekäyttäjä, yrittäjä, korkeakoulutettu ym. -taustaisia ehdokkaita purkamaan ennakkoluuloja.
  • Parhaan asiantuntemuksen kieltolain haitoista, sekä perustellut ratkaisut niiden korjaamiseksi mukaan keskusteluun.

Rekisteröityneenä puolueena voimme

  • Osallistua vaaleihin, eli asettaa ehdokkaita.
  • Ylittää merkittävimmät aihetta koskevat mainosestot vaalilain nojalla.
  • Ylittäessä 2% äänikynnyksen tai saadessa kansanedustajan vaaleissa 2027, se tuottaa kaikki tarvittavat resurssit mitä suomalainen kannabisaktivismi tarvitsee – julkisin varoin. Lue lisää strategiastamme!

Puolueeksi rekisteröityminen edellyttää, että poliittinen yhdistys kerää vuoden aikana 5 000 kannatusilmoitusta. Keräysaikamme on 25.5.2024 – 24.5.2025.

Puolueen rekisteröinnin kannattaminen ei velvoita äänestämään puoluetta, eikä se tee kannattajasta puolueen jäsentä. Se tarkoittaa että rekisteröintiä kannattanut haluaa puolueen osallistuvan poliittiseen keskusteluun vaalien yhteydessä.

Puoluerekisteri.fi -palvelua hallinnoi Oikeusministeriö.

Ohjeita

Voit tehdä kannatusilmoituksen älypuhelimella, tietokoneella tai paperisena.

  • Älypuhelimella käyttämäsi pankin sovellus pyytää käyttäjätunnuksesi. Jos et muista sitä, tarjoa kannatus tietokoneella tai paperilomakkeella.
  • Tietokoneella ja tabletilla pankkitunnistautuminen varmennetaan pankkisi mobiilisovelluksessa QR-koodilla tai tunnuksen ja tunnuslukutaulukon yhdistelmällä.
  • Paperiset varmennetaan väestörekisteristä koneellisesti, joten käytäthän selkeää käsialaa.

Voit myös tulostaa kannatuskortteja ja toimittaa ne meille myöhemmin, postitse tai jonkun niitä vastaanottavan yrityksen kautta. Tulostettujen lomakkeiden ei tarvitse olla värillisiä, mutta niiden tulee olla A6 -kokoisia. Tulosta täysikokoisena / ilman marginaaleja ja leikkaa viivoja pitkin.

Lista toimitusosoitteista ilmoitetaan myöhemmin tällä sivulla.

Kun olet kannattanut, muistathan vilkaista myös somekanaviamme, sekä kertoa keräyksestämme kaikille tuttavillekin.

Aktivismi kiittää tuestasi!