Tapani Karvinen

Syntynyt v. 1981

Puheenjohtaja
Datanomi viestintäkoulutuksella

"Järkevä tekee yhden asian saavuttaakseen yhden tavoitteen, viisas tekee yhden asian saavuttaakseen monta tavoitetta."

Olen jo elämästäni puolet kulkenut kahden lapsen isä. Pohjakoulutukseksi hankittuja datanomin papereita on täydennetty journalismin, media-alan ja digitaalisen markkinoinnin opeilla. Työurastani leijonanosa on kulunut ravintolan ovella järjestystä valvomassa tai opastavissa IT-tehtävissä, mutta kokemusta on tullut kartutettua myös monelta muulta alalta, opettajasta varastomieheen.

Luonteeltani olen ajatuksiinsa keskittyvä introvertti, mutta tilanteen vaatiessa myös jämäkkä ja affirmatiivinen. En pidä loputtoman työn ajatuksesta, vaan mieluiten käytän aikani projekteihin, jotka voidaan saattaa loogiseen päätöspisteeseensä.

Agendaan liittyvä CV:ni on lyhykäisyydessään seuraava:

  • Piraattipuolueen aktiivi kymmenen vuoden ajan, sisältäen pienempien asemien lisäksi puolueen puheenjohtajuuden (2014 – 2016).
  • Hamppumarssin järjestäminen ja kehittäminen viiden vuoden ajalta Turun Seudun kannabisyhdistykselle (2014 – 2019).
  • Eduskuntaan asti saatetun kansalaisaloitteen kampanjan suunnittelu ja sen toimeenpanosta vastaavan tehtävät (2016 – 2022).

On toki muutakin, kuten se että reservissä olen sotilaspoliisin alikersantti ja Mensa ry:n koe kertoi korkeimpaan prosenttiin osuneet pisteet. Koko elämäntarinaa on kuitenkin turha tässä kahlata, joten toivon että kaikki ylläkerrottu antaa riittävän selvyyden siitä, miltä pohjalta päädyin tämän puolueprojektin synnyttämään.

Rajallinen energia kannattaa keskittää vain sellaiseen, missä voi vaikuttaa

Puolueen perustaminen ei ollut helppo päätös, mutta totesin sen välttämättömäksi ja johdonmukaiseksi seuraavaksi askeleeksi kansalaisaloitteen kaaduttua eduskunnassa. Sen alustavat tavoitteet ovat selkeästi saavutettavissa, sekä se on samalla mahdollisuus tuoda jotain uudenlaista ja toivottua poliittiselle kentälle.

Aika kertoo tulokset, enkä tässä vaiheessa voi vähätellä edessä olevan työn määrää ja peliajan niukkuutta ennen ensi vaaleja.

Aion kuitenkin tehdä osuuteni tavoitteiden täyttymiseksi, ja toivon että sinä teet myös.


Hallituksen jäsenet